CS Service

How can we help?

It can always happen that something does not go quite as planned.

We recommend that you first make complaints known to us by emailing info@houseof-k.com.

If this does not lead to a solution, it is possible to to register your dispute for mediation via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil From 15 February 2016 it is also possible for consumers in the EU to register complaints via the ODR platform of the European Commission.

This ODR platform can be found at http://ec.europa.eu/odr If your complaint is not yet pending elsewhere, you are free to file your complaint via the platform of the European Union.


Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@houseof-k.com. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.